“Milo, prekreči”: Kešelj fotografijama srpske trobojke prozvao Đukanovića (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2020, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Milo, prekreči”: Kešelj fotografijama srpske trobojke prozvao Đukanovića (FOTO)

Bivši košarkaš Crvene zvezde je imao posebnu poruku za predsednika Crne Gore Bivši košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj je imao posebnu poruku za predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. On je na društvenim mrežama objavio fotografije “Burdž Kalife” >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i “Nijagarinih vodopada” koji su na dan državnosti Srbije bili u bojama srpske zastave.PROČITAJTE JOŠ: Jedan od najboljih košarkaša Evrope na čelu kolone: Nikola Mirotić u litiji ka Podgorici (FOTO) - Milo, prekreči - napisao je Kešelj.Podsetimo, u Crnoj Gori su površine na kojima se nalazila srpska zastava krečile komunalne službe što je dovelo do incidenata i reakcije policije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati košarkaš prozvao Đukanovića: Milo, prekreči ovo

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2020

Donedavni košarkaš Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Srbije Marko Kešelj, na svom Twitteru prozvao je predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.