Milo Đukanović prvi put leteo redovnom linijom

Izvor: Blic, 22.Jan.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo Đukanović prvi put leteo redovnom linijom

Iako je putovao redovnom linijom na odmor u Sloveniju, sada već bivši premijer Crne Gore nije prošao redovnu proceduru na Podgoričkom aerodromu, već je ušao na zaseban ulaz kada su svi putnici bili u avionu.

Đukanović je zajedno sa suprugom i obezbeđenjem, dvadeset minuta nakon što se sa razglasa čuo posljednji poziv - za let Ljubljanu ušao u avion.

Na aerodromu su bili i pripadnici specijalnih policijskih jedinica sa automatskim oružjem. Na pitanje "Vijesti” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zašto su tu, da li neko važan putuje, odgovorili su da je reč o redovnim aktivnostima.

Zaposleni na aerodromu su znali da bivši premijer odlazi u Ljubljanu.

- Na spisku je putnika. Putuje sa suprugom -kazala je službenica na aerodromu.

Ništa više od toga nije htela da kaže.

- Ne znam na koji ulaz će proći. Nemam ovlašćenja da Vam dam takve informacije - kazala je druga službenica.

Posljednji poziv putnicima koji su putovali u Sloveniju bio je u 16 časova. Đukanović u glavnu zgradu aerodroma nije ni ulazio. Tačno u 16 i 20, dvadeset minuta nakon što su svi putnici ušli u avion, četiri "audija” sa upaljenom rotacijom stigla su ispred stare zgrade aerodroma, na takozvani VIP ulaz, "za veoma važne osobe”.

Iz jedne od limuzina izašao je Đukanović sa suprugom. Bez rigoroznih kontrola koje ostali putnici moraju da prolaze, predsednik DPS-a je sa suprugom i ličnim i aerodromskim obezbjeđenjem krenuo prema pisti.

- Crnogorcima ne trebaju jedne lisice već pet. Ovaj narod voli gospodare - rekao je Slavko Perović, bivši lider Liberalnog saveza Crne Gore, koji se zatekao na aerodromu.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad Milo ide na odmor…

Izvor: Mondo, 22.Jan.2011

Iako je putovao redovnom linijom na odmor u Sloveniju, bivši premijer Crne Gore nije prošao redovnu proceduru na Podgoričkom aerodromu, već je ušao na Vip ulaz kada su svi putnici bili u avionu, pišu "Vijesti".

Nastavak na Mondo...

Milo Đukanović prvi put leteo redovnom linijom

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Jan.2011

Iako je putovao redovnom linijom na odmor u Sloveniju, sada već bivši premijer Crne Gore nije prošao redovnu proceduru na Podgoričkom aerodromu, već je ušao na zaseban ulaz kada su svi putnici bili u avionu.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici .

Nastavak na TimockeVesti.net...

Đukanović nakon 17 godina odleteo redovnom linijom

Izvor: S media, 22.Jan.2011

Podgoričke Vijesti onlajn zabeležile su danas da je bivši crnogorski premijer i aktuelni lider vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Djukanović prvi put sa aerodroma u Golubovcima otputovao redovnom linijom - put LJubljane, na odmor...Kako se navodi, Djukanović je u LJubljanu otoputovao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.