Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2023, 19:14

Milatović: Kakav crni srpski svet, o tome pričaju ljudi poput Đukanovića

PODGORICA - Predsjednički kandidat DPS i aktuelni šef crnogorske države Milo Đukanović je najčešće u predizbornoj kampanji uoči drugog izbornog kruga pominjao tzv. "srpski svet" po uzoru na "ruski svijet" i Srbiju kao najvećeg neprijatelja Crnoj Gori koja, kako tvrdi, ne bi mogla da se pomiri sa tim da Crna Gora prije nje uđe u EU, ali i Srbiji koja "pokušava da vlada zemljama regiona - Crnom Gorom, BiH, samorglašenim Kosovom i Sjevernom Makedonijom".
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ANTISRPSKA KAMPANJA ZA POSLEDNJI ČIN Milo pred drugi krug potegao staro "oružje", i time stao ruku pod ruku sa Kurtijem. Da li ovom taktikom PLJUJE U RUKU koja bi mogla da ga spasi?

Izvor: Blic, 01.Apr.2023, 17:02

Od kako je završen prvi krug predsednički izbora u Crnoj Gori, kandidat DPS-a Milo Đukanović pokušava na sve načine svog protivnika Jakova Milatovića da predstavi kao prosrpskog kandidata i pritom pribegava svom starom oružju - antisrpskoj kampanji. Analitičari ocenjuju da je to poslednji pokušaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.