Medojević: Milo je najveći monstrum evropske istorije

Izvor: Vostok.rs, 19.Maj.2020, 16:31

Medojević: Milo je najveći monstrum evropske istorije

Ako Milo Đukanović formira „crkvu nacionalnih Crnogoraca“, a on sam je, kao utemeljitelj, socijalista, onda će ta „crkva“ biti prva nacional-socijalistička tj. nacistička crkva u istoriji, ocijenio je poslanik Demokratskog fronta i lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.
„Time je Milo prevazišao i samog Hitlera, a sve ono što Milo govori o svom „antifašizmu“ je najveće laganje ikad. On osnivanjem nacističke crkve Komunističke partije Crne Gore (lažno zvane DPS) na mikro-nivou u Crnoj Gori povampiruje ideološki fundament pakta Hitler-Staljin: savez nacista i komunista. Tako da je Milo u jednoj osobi i Hitler i Staljin, ujedno, a time i najveći monstrum evropske istorije. Njegova mafijaška kvazidržava je stvarno najveći projekat od pada Berlinskog zida. Najveći projekat satanista i mafijaša. Čeka nas žestoka borba za oslobođenje Crne Gore od ovog zla“, zaključio je Medojević. IN4S
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.