Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2023, 15:01

Mandić: Glasovi DF-a presudni za pobedu Milatovića i poraz Đukanovića

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić, koji je u prvom izbornog krugu za predsednica Crne Gore osvojio 19,32 odsto podrške, izjavio je danas da se stranke tog saveza ne povlače i zato će i u nedelju, kazao, njihovi glasovi biti presudni da kandidat PES-a Jakov Milatović pobedi, a da Milo Đukanović i korupcija i kriminal budu poraženi.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mandić: U nedjelju glasamo za Milatovića, za pretke i potomke

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2023

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta /DF/ Andrija Mandić rekao je da u nedjelju, 2. aprila, u drugom krugu predsjedničkih izbora glasaju za slobodu, za pretke i potomke, za Jakova Milatovića da bi pobijedili Mila Đukanovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.