MONTENEGRO PROSTAK URINIRAO NA SRPSKU TROBOJKU! Ovo je slika režima Mila Đukanovića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONTENEGRO PROSTAK URINIRAO NA SRPSKU TROBOJKU! Ovo je slika režima Mila Đukanovića! (FOTO)

Šokantna fogografija na kojoj primitivac urinira na srpsku trobojku u Podgorici uznemirio je javnost u Crnoj Gori.

Ova fotografija prikazuje koliko je monstruozna propaganda diktatorskog režima Mila Đukanovića usadila mržnju prema svemu što je istinsko, tj. srpsko u Crnoj Gori.

Radi se samo o seriji izleta nacionalne mržnje, te je ovo samo novi dokaz da su Srbi u Crnoj Gori ugroženi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao u nijedna druga nacija u bilo kojoj zemlji na svetu.

Podsećamo, parlament Crne Gore usvojio je Zakon o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje otimanje imovine SPC u ovoj zemlji.

Za Zakon je glasalo 45 poslanik DPS-a, SD-a, Liberalne partije, Bošnjačke stranke, Hrvatske građanske inicijative i Force, kao i poslanici SDP-a.

Poslanici su pozdravili aplauzom usvajanje Zakona. Poslanici vladajuće koalicije i SDP-a odbili su jednoglasno 103 amandman DF-a na Predlog zakona.

Zakon je usvojen u odsustvu poslanika Demokratskog fronta koji su privedeni i Posebnog kluba poslanika koji je ranije danas napustio sednicu.

Narod je ustao u odbranu svetinja i organizuje proteste protiv sramnog zakona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROSTAK URINIRAO PO SRPSKOJ TROBOJCI: Sramna slika iz Podgorice (FOTO)

Izvor: Kurir, 25.Jan.2020

Na internetu se pojavila fotografija na kojoj mladić urinira na srpsku trobojku u Podgorici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.