Izvor: Blic, 30.Avg.2023, 03:28

MILOJKO I JAKOV KAO MOMO I MILO Od bliskih saradnika do rogova u vreći: Raskol zbog srpskih stranaka, a sve je počelo od OVOG DOGAĐAJA

Kao što su nekad bili Momo (Momir Bulatović) i Milo (Đukanović), sada su (Milojko) Spajić i Jakov (Milatović), pre samo četiri meseca moglo se čuti od poznavaoca političkih prilika u Crnoj Gori. Dvojica mladih političkih lavova će izgleda zdušno opravdati ovo poređenje i to mnogo brže nego što se mislilo. Na putu su da padnu prvi ispit, formiranje 44. vlade Crne Gore, i naprave raskol u Pokretu Evropa sad (PES). I to sve zbog neslaganja oko (ne)ulaska "Za budućnost Crne Gore" (ZBCG) u Spajićev kabinet.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autokolone u Crnoj Gori: Počelo okupljanje građana u Podgorici i Nikšiću

Izvor: Danas, 30.Avg.2023

Građani u više opština počeli su da se okupljaju oko 19 sati, u znak protesta protiv formiranja vlade sa nekadašnjim partnerima Demokratske partije socijalista (DPS), a bez koalicije Za budućnost Crne Gore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.