MILO JE NAREDIO I PLATIO UBISTVO NOVINARA Žestoke optužbe Đukanovićevog kuma - društvene mreže se usijale (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2023, 16:29

"MILO JE NAREDIO I PLATIO UBISTVO NOVINARA" Žestoke optužbe Đukanovićevog kuma - društvene mreže se usijale (FOTO)

Biznismen Ratko Knežević, kum i ali nekada blizak saradnik aktuelnog crnogorskog predsednika Mila Đukanovića izneo je žestoke optužbe na račun lidera DPS-a.

Naime, Đukanović je na Tviteru, povodom Dana novinara, napisao da treba da se setimo osnovnih postulata profesije, stručnosti i odgovornosti,ispravnosti i časnosti, ponosni na više od vek i po dugu tradiciju novinarstva u Crnoj Gori.

- Sloboda novinarstva čini se potrebnijom nego ikada, jednako kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i odgovornost za izgovorenu i napisanu reč - napisao je Đukanović.

Međutim, većina komentara ispod objave Đukanovića bila je usmerena protiv njega. Korisnici Tvitera su ga pitali šta je sa slučajevima ubistva vlasnika Dana Duška Jovanovića, kao i slučaja na Malti i ubistva novinarke Daphne Caruana Galizie.

- Milo Đukanović je ključna osoba iz Crne Gore kojom se moja majka bavila dok je istraživala slučaj Možura. Ispitivala je veze između Đukanovića, premijera Malte Džozefa Muskata i vladajuće elite u Azerbejdžanu - rekao je Matthew Caruana Galizia, istraživački novinar sa Malte i sin ubijene novinarke Daphne Caruana Galizia.

Takođe, jedan od korisnika je upitao Đukanovića ko je ubio Iva Pukanića, hrvatskog novinara koji je, baš kao i Duško Jovanović, pisao o duvanskoj mafiji.

Usledio je odgovor biznismena Ratka Kneževića, kuma i ali nekada bliskog saradnika aktuelnog crnogorskog predsednika Mila Đukanovića.

- Milo je sa Canetom skupa to naredio i platio - napisao je u odgovoru na pitanje Knežević.

Ipak, osim objave nije ponudio još neki konkretni dokaz za te tvrdnje.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Knežević ponovo tvrdi: Đukanović i Subotić odgovorni za ubistvo Ive Pukanića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2023

Crnogorski biznismen i nekada blizak saradnik i kum predsednika Crne Gore, ponovio je optužbu da je Milo Đukanović zajedno sa Canetom Subotićem naredio i platio ubistvo hrvatskog novinara Iva Pukanića, 2008. godine u Zagrebu...Milo (Đukanović) je sa Canetom naredio i platio ubistvo Pukanića!,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.