MILO DRHTI OD STRAHA: Evo šta se sprema u Crnoj Gori na JESEN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILO DRHTI OD STRAHA: Evo šta se sprema u Crnoj Gori na JESEN!

Ti snimci bi, kako saznajemo, itekako mogli da uzdrmaju političku scenu Crne Gore.

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović i njegov tim planirali su medijsku ofanzivu za jesen, ali kako sada stvari stoje, kako saznajemo, pojedini iz državnog vrha bi mogli biti predmet velikih afera, poput one koja potresa Makedoniju.

ANB je već izvesno vreme na nogama, jer se pojavila proverena informacija u bezbednosnim krugovima, da jedna postoji kompromitujući snimak na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pojedinci iz državnog vrha.

- Afera slična onoj u Makedoniji na jesen bi mogla da potrese i Crnu Goru. To će biti odgovor na Đukanovićev pokušaj udara na Crkvu koji se priprema baš na jesen - otkriva izvor.

ANB je pokušao da dođe do određenih informacija vezano za navodni snimak, ali je sve to bilo bezuspešno.

- Jasno je da su se promenile okolnosti na međunarodnom planu i da pojedine službe iz okruženja više nisu blagonaklone prema ovdašnjoj tajnoj policiji - pojašnjava naš sagovornik.

Pogledajte rezultate

Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.