LANE GUTOVIĆ Dobra žena je retka i jeftina, sve ostale su poslovna pratnja

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Dec.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANE GUTOVIĆ Dobra žena je retka i jeftina, sve ostale su poslovna pratnja

Kada je pre nekoliko godinama Milan Lane Gutović gostovao na završnoj konvenciji koalicije koju je predvodio Milo Đukanović obratio se publici s nekoliko rečenica. Baš ne čudo što je među njima bilo opaski o ženama.
– Ja sam došao iz Beograda jer sam ja praktično poklon Miga Stijepovića vama. Dobro je što je izabrao baš mene, zato što poklon treba da bude redak i jeftin. Sve ostalo je podilaženje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << To vam je kao dobra žena. Dobra žena je retka i jeftina, a sve ostale su poslovna pratnja – rekao je Gutović u hali Morača.
Zatim se nadovezao:

– U Podgoricu sam došao samo da podržim izbor prijatelja. Nikako nisam iz Beograda došao da vređam časno zanimanje poslovne pratnje bilo kog oblika. Pa ni ovu političku poslovnu pratnju sa kojom upravo polemišem.
Pročitajte i ostale anegdote o poznatima ovde.
(Piplmetar.rs)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.