Krivokapić: Đukanović pokušao da nas obmane

Izvor: Akter, 25.Feb.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivokapić: Đukanović pokušao da nas obmane

Predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić izjavio je danas da je premijer Milo Đukanović pokušao da obmane parlamentarnu opoziciju tokom dijaloga o formiranju Vlade izbornog poverenja, ali mu to nije uspelo

Krivokapić je u emisiji "Načisto" televizije Vijesti rekao da je zbog slučaja "Limenka" premijer trebalo da podnese ostavku i najavio da se ne može isključiti mogućnost izuzeća Đukanovića iz nastavka parlamentarnog dijaloga.

Kad ste onaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << koji ruši poverenje i bar u tri pokušaja u tome ne uspete, onda niste partner za siguran dogovor, a da li će to biti zahtev, pitanje je za one koji učestvuju u

pregovorima, kazao je Krivokapić.

Prema njegovim rečima, Demokratska partija socijalista je postala problem, a sve manje je deo rešenja problema.

Demokratska partija socijalista je glavni problem za izbore, poručio je Krivokapić.

On nije isključio mogućnost da će Đukanović, zarad ostanka na vlasti, pristati na zahtev dela opozicije da se organizuje referendum o članstvu Crne Gore u NATO.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.