Krivična prijava protiv Mila Đukanovića

Izvor: Blic, 26.Jul.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv Mila Đukanovića

Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Janko Vučinić saopštio je danas da je tužilaštvu podneo krivičnu prijavu protiv premijera Mila Đukanovića, sadašnjeg i bivšeg ministra finansija Raška Konjevića i Radoja Žugića i ministra ekonomije Vladimira Kavarića.

Vučinić ih ih smatra odgovornim što radnicima Kombinata aluminijuma u Podgorici (KAP) nije isplaćena otpremnina. Vučinić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je naveo da je isplata otpremnina zakonska obaveza, ali da premijer i pomenuti ministri ignorišu radnike KAP-a.

Prema tvrdnjama Vučinića, Đukanović, Konjević, Žugić i Kavarić su u vezi sa zahtevom radnika KAP-a "izvršili više krivičnih dela".

Grupa radnika KAP-a, koji su otišli u penziju, ranije je više dana protestovala zbog toga što im nije isplaćena otpremnina.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krivična protiv Mila Đukanovića

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Janko Vučinić podneo je krivičnu prijavu protiv premijera Mila Đukanovića, ministara ekonomije i finansija Vladimira Kavarića i Raška Konjevića i bivšeg ministra finansija Radoja Žugića...Foto: Vlada Crne Gore..Prijavu je podneo zato što nisu isplatili otpremnine...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.