Knežević: Ispitati ulogu Đukanovića u ubistvu Đinđića

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 20.Mar.2010, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: Ispitati ulogu Đukanovića u ubistvu Đinđića

PODGORICA - Crnogorski biznismen Ratko Knežević izneo je danas novu optužbu na račun crnogorskog premijera Mila Đukanovića pošto smatra da "njegova i uloga Stanka Subotića u ubistvu srpskog premijera Zorana Đinđića nije dovoljno istražena".

- Beg Đinđića iz jasne opasnosti od Slobodana Miloševića i njegovih ubica 1999. odvela je pokojnog premijera u ralje druge opasnosti: susret sa Đukanovićem i Subotićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Ako pažljivo pogledate zapise Bebe Popovića o susretima sa Miloradom Ulemekom Legijom, kada kaže da je taj nesumnjivi zločinac došao u 'bermudama' da u kabinetu Đinđića traži naplatu "Subotićevog duga Kestneru" (kontroverznom crnogorskom biznismenu Srećku), ako pogledate zapise bivšeg premijera Zorana Živkovića da je Đukanović sa 'velikim čuđenjem' primio njihovu informaciju da su Legija i zemunski klan ubili Đinđića, ako znamo da su svi pripadnici zemunskog klana imali uredne, verodostojne legitimacije crnogorskog DB, jer su bili "specijalna pratnja" Đukanoviću u posetama beogradskim "prijateljicama" i splavovima, onda se mora zaključiti, u najmanju ruku, da je taj ugao 'učešća' Đukanovića i Subotića u nesretnom događaju Đinđićeve smrti neistražen dovoljno - rekao je Knežević za podgorički dnevnik Vijesti.

Knežević, koji je bivši prijatelj i kum crnogorskog premijera, u više navrata je proteklih meseci javno optuživao Đukanovića i Subotića da su umešani u atentat na vlasnika hrvatskog nedeljnika Nacional Iva Pukanića u oktobru 2008.

Knežević, nekadašnji predstavnik Trgovinske misije Crne Gore u Vašingtonu, je te optužbe ponovio tokom svedočenja u postupku protiv Pukanovićevih ubica.

Taj, Koza Nostra, Al Capon, Milo pokrao je celu CRNU GORU.........I OPUSTOSIO NAROD, I UNESRECIO IH ZA SVA VREMENA

..

Najmanje od svega u ovom komentaru hocju da branim lik i djelo Crnogorskog premijera.Hocju samo da kazhem da mi je kao i vecjini chitalaca Vasheg uvazhenog lista ,i gradjana i Srbije i Crne Gore,vishe dosta priche i pricha ovog (iz ochiju mu se vidi kolko je kvaran)Ratka Knezhevicja,koji sebe stvlja u ulogu prokurora,vecj duzhe vremena. Pod istom dekom se on dugo pokrivao,kajmaka najeo sa svim ostalim lupezhima koje danas blati i optuzhuje.Chak mi ako predpostavimo da je to shto on pricha istina ,jer,navodi chovek da je u nekim situacijama bio prisutan,postavlja se pitanje zashto nije odmah reagovao i objelodanio sve informacije koje objavljuje danas.Sprijechio bi na taj nachin,mnogo shta,a neki bi ljudi mozhda bili zhivi. Imao je znachi i on svoju ulogu u sakupljanju kajmaka.Sve je to obichnom chvjeku muka i slushat i chitat. Ja razumijem da se novine treba prodavati,ali ako mislite da su ovakvi napisi senzacije,varate se. O moralu R.Knezhevica,necu govoriti,a dovoljno je reci da se protiv kuma okrenuo,svi na nashim prostorima znamo shto to znachi.Zhivi bili pa vidjeli ,i on ce za neku istragu doci na red kad tad,jer mu se puter ,koliko ga ima na glavi ,dobro sliva niz lice.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.