Kabinet Đukanovića: Nemamo komentar na najavljenu privatnu posetu Vučića

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jan.2020, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabinet Đukanovića: Nemamo komentar na najavljenu privatnu posetu Vučića

Kabinet crnogorskog predsednika Mila Đukanovića saopštio je da nema zvaničnu najavu "privatnog dolaska" predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji će, po tvrdnjama medija, "Badnji dan (6. januar) provesti sa Srbima na severu Crne Gore". "Prema tome, za sada nemamo ni komentar", navodi se u saopštenju.

Agencija Beta danas ni u Vladi, ni u Mitropoliji Crnogorsko-primorskoj Srpske pravoslavne crkve >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nije mogla dobiti komentar na najavlenu posetu Vučića koji nije zvanično posetio Crnu Goru od kada je na vlasti.

U Vladi je agenciji Beta nezvanično rečeno da nisu obavešteni o poseti.

Nije se oglašavala ni Mitropolija Crnogorsko-primorska, a nema ni reagovanja predstavnika opozicije, već mediji prenose izjave lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića srpskim medijima.

Samo se oglasio Crnogorski pokret i kritikovao najavljeni dolazak predsednika Srbije, kao nastavak njegove politike iz vremena Srpske radikalne stranke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kabinet Mila Đukanovića: Nemamo najavu o Vučićevom dolasku

Izvor: B92, 02.Jan.2020

Služba za informisanje predsednika Crne Gore kaže da nema zvaničnih informacija o dolasku predsednika Srbije Vučića u tu zemlju u ponedeljak, na Badnji dan..."Nemamo zvaničnu najavu o privatnom dolasku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Crnu Goru. Prema tome, za sada nemamo ni komentar",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.