KRIMI-ŠEMA MILA I ZVICERA: Milatović o vezi Đukanovića i vođe kavačkog klana! Evo šta je rekao predsednik Crne Gore i ŠTA SLEDI!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2023, 17:39

KRIMI-ŠEMA MILA I ZVICERA: Milatović o vezi Đukanovića i vođe kavačkog klana! Evo šta je rekao predsednik Crne Gore i ŠTA SLEDI!

Bivši predsednik Crne Gore pominje se u prepisci na Skaju uhapšenog crnogorskog bezbednjaka Petra Lazovića, koji se hvalio da je Milu svaki mesec na ruke nošeno po 300.000 evra od šverca cigareta
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"PARE DAJEMO MILU LIČNO NA RUKE" Skaj aplikacija navodno raskrinkala vezu Đukanovića i Zvicera - oglasio se Milatović, evo šta sledi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023

Milatović o vezi Đukanovića i vođe kavačkog klana..Bivši predsednik Crne Gore pominje se u prepisci na Skaju uhapšenog crnogorskog bezbednjaka, koji se hvalio da je Milu svaki mesec na ruke nosio po 300.000 evra od šverca cigareta...Bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović navodno je sarađivao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.