KNEŽEVIĆ RASKRINKAO ĐUKANOVIĆA! Evo kako Milo malverzacijama izvlači pare za potrebe KK BUDUĆNOST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KNEŽEVIĆ RASKRINKAO ĐUKANOVIĆA! Evo kako Milo malverzacijama izvlači pare za potrebe KK BUDUĆNOST!

Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je da se preko Plantaža izvlače pare za potrebe košarkaškog kluba Budućnost, Dragana Bokana, vlasnika Volija i Mila Đukanovića, predsednika DPS-a.

- Vino iz Plantaža, koje Bokan distribuira je jeftinije nego direktno kad se uzima iz Plantaža. Tu se prave mućke i malverzacije, uz pomoć Đukanovića i njegovih poslovnih veza, kako bi se obezbeđivao novac za KK Budućnost. Uskoro ćemo javno objaviti spisak svih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << režimskih firmi kako bi narod znao ko pomaže hobotnicu. Stalno treba javno govoriti o Voliju, Glosariju, Stadionu i drugim tajkunskim firmama, poručio je Knežević u obraćanju na Instagramu.

Poručio je da narod treba da bude jedinstven i da je Milo Đukanović jedini protivnik protiv koga svi treba da se bore.

- Nema svađa i razmirica, nema podela. Svi treba da se držimo zajedno i svima treba da nam protivnik bude Milo Đukanović - rekao je Knežević.

Negirao je da je ikada nudio novac pokretu "Odupri se".

Kada su u pitanju, dokazi, navodi da je "mnogo karata već izneo na sto".

- Počevši od koverte, pa do Đukanovićevog prvog miliona i njegovog umnožavanja preko fiktivnih transakcija, Đukanovićeve firme na Kipru koju je pokušavao da sakrije, njegovog udela u Meljinama, korupcije prilikom prodaje EPCG Italijanima, nameštanja kupovine Pomorskog saobraćaja. U najmanje dva slučaja je Đukanović uhvaćen kako laže. Izneo sam karte na sto i u vezi Brana Gvozdenovića, i korupcije u Centralnoj banci, i u vezi stanova Vrhovnog državnog tužioca i korumpiranog Specijalnog državnog tužioca. Mnogo je već karata na stolu. Biće ih još. Nastavićemo, uključujući i firme povezane sa prvom familijom, banke i ostale koje služe za izvlačenje novca iz države i za pranje para - rekao je Knežević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.