ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK SA CETINJA: Čanak i Milo viski piju i druguju - ovako su organizovali napad na SPC (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2021, 14:32

ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK SA CETINJA: Čanak i Milo viski piju i druguju - ovako su organizovali napad na SPC (VIDEO)

Sramno!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak lidera LSV Nenada Čanka kako u društvu Mila, raspopa i komita uživa u skupocenom piću i jelu dok kuju planove kako da udare na SPC i spreče ustoličenje mitropolita Joanikija.

Na video snimku vidi se kako Čanak sa odabranim društvom uživa u skupocenom viskiju, a naročito u jelu. Među prisutnima našli su se pripadnici Miraševe sekte, tzv. vladika Boris, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milo Đukanović i još nekoliko njih. Kovali su planove kako da huškaju, raspiruju nered na Cetinju i na najpodmukliji način udare na SPC.

Dok se "komite" osokoljene njihovom podrškom i huškanjem guše u dimu suzavca na barikadama, Nenad Čanak i Milo Đukanović rokaju Čivas! #CrnaGora #Cetinje pic.twitter.com/cpuDZPHaPM

— Бамбућа (@krajiski_tajfun) September 6, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.