HTELI DA PREVARE ČITAVU NACIJU! Kada je otkriven tajni sastanak Mila, Krivokapića i Bečića - jednim saopštenjem pokušali da se OPERU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 20:28

HTELI DA PREVARE ČITAVU NACIJU! Kada je otkriven tajni sastanak Mila, Krivokapića i Bečića - jednim saopštenjem pokušali da se "OPERU"

Milo Đukanović se poverio najbližim saradnicima da je vrlo zadovoljan današnjim tajnim sastankom sa Zdravkom Krivokapićem i Aleksom Bečićem.

Krivokapić i Bečić su tražili od Đukanovića podršku za smenu ministra pravde Leposavića, a zauzvrat Đukanović je tražio od premijera i predsednika Skupštine da nastavi proces udaljavanja od DF-a i njihove prosrpske politike, pišu Novosti.

Na tajnom sastanku je takođe dogovoreno da ostanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kadrovi DPS-a u Upravi za carine, Centralnoj banci, Upravi prihoda i bezbednosnom sektoru i da se opstruira čistka kadrova lojalnih Milu Đukanoviću uključujući i tužilaštvo.

Kada se u medijima pojavila informacija da se Milo Đukanović tajno sastao sa premijerom Krivokapićem, oni su brže bolje izdali saopštenje da je danas u Vili Gorica održana Sednica savezaza nacionalnu bezbednost sa kojih fotografija nema!

Sastanku su prisustvovali ministarka odbrane Olivere Injac, predsednik Crne Gore Milo Đukanović, predsednik Skupštine Aleksa Bečić i premijer Zdravko Krivokapić - navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno povod sednice je "rešavanje važnih pitanja za funkcionisanje Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore".

- Na sastanku su razmatrana brojna pitanja vezana za odluke koje su u nadležnosti Saveta za odbranu i bezbednost, a odnose se na postavljenja, unapređenja i razrešenja oficira Vojske, na dužnostima u Vojsci i Ministarstvu odbrane. Među tim pitanjima, svakako je bilo najvažnije imenovanje novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore. Očekuje se da odluka Saveta za odbranu i bezbednost o imenovanju novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore bude doneta na sednici Saveta, koja će se održati do kraja ove sedmice - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEFTINI TRIKOVI PREMIJERA KOJEM VIŠE NIKO NE VERUJE: Krivokapić pokušao da se "opere", pa izdao skandalozno saopštenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021

Krivokapić i Bečić su tražili od Đukanovića podršku za smenu ministra pravde Leposavića..- Napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine. Dosta je bilo širenja laži radi sticanja jeftinih političkih poena - rekao je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić...On...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.