Đukanovićev DPS uskratio podršku Vladi Dritana Abazovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jul.2022, 18:07

Đukanovićev DPS uskratio podršku Vladi Dritana Abazovića

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića jednoglasno je u nedjelju, 10. jula, donijelo odluku da uskrati podršku Vladi Dritana Abazovića. Neposredan povod je Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) koji su većina ministara u Abazovićevoj Vladi izglasali u petak, 8. jula. DPS je konstatovao da Ugovor sa SPC značajno ugrožava državne interese Crne Gore. Ocijenili su da je Vlada promijenila politički kurs koji je dogovoren prilikom njenog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Crna Gora: Demokratska partija socijalista uskraćuje podršku Vladi Dritana Abazovića

Izvor: Danas, 10.Jul.2022

Demokratska partija socijalista (DPS) uskratiće podršku crnogorskoj Vladi Dritana Abazovića, odlučeno je danas na sednici predsedništva te stranke kojom je predsedavao predsednik partije Milo Đukanović, prenosi Radio i televizija Crne Gore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.