Đukanović u Vatikanu: Papa namjerava da posjeti CG

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Okt.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović u Vatikanu: Papa namjerava da posjeti CG

Poglavar Rimokatoličke crkve do sada nije posjetio Crnu Goru.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukanović: Papa planira posetu Crnoj Gori

Izvor: Danas, 08.Okt.2018

Papa Franja ima nameru da poseti Crnu Goru i time pokaže uvažavanje prema ogromnom kapitalu koji Crna Gora ima, rekao je predsednik Milo Đukanović, posle susreta sa papom u Vatikanu. Članak Đukanović: Papa planira posetu Crnoj Gori se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Đukanović u Vatikanu: Papa namjerava da posjeti CG

Izvor: VOA, 08.Okt.2018

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanovich boravio je u ponedeljak u posjeti Vatikanu. Nakon susreta sa poglavarom Rimokatoličke crkve, kazao je da papa Franjo ima namjeru da posjeti Crnu Goru i time pokaže uvažavanje "prema ogromnom kapitalu koji Crna Gora ima, a to je kvalitet medjuvjerskog i medjuetničkog...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.