Đukanović stao iza Šešeljeve politike

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đukanović stao iza Šešeljeve politike"

Predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić rekao je za podgoričke Vijesti da je premijer CG Milo Đukanović, čestitajući Vojislavu Šešelju, stao iza njegovih političkih dela.

- Moje žaljenje što je premijer stao iza njegovih politčkih dela, čestitanjem na slobodi i pozivanjem na neku opštu slobodu svih… Ako svi treba da budu slobodni, onda treba ukinuti vladavinu prava, policiju, tužilaštvu, sudstvo, ali smatraću to kao nespretnu izjavu - kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Krivokapić.

Premijer Crne Gore Đukanović je ranije čestitao slobodu lideru srpskih radikala Šešelju nakon što ga je sud u Hagu u četvrtak oslobodio optužbi.

- Niti sam imao očekivanja u Hagu da bih mogao biti iznenađen. Konstatujem činjenicu da je sud u Hagu je završio proceduru i oslobodio Šešelja. Drago mi je da je svaki čovjek slobodan,.. Što se mene tiče primam k znanju i čestitam slobodu Šešelju - bila je Đukanovićeva reakcija na odluku suda.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.