Izvor: RTS, 24.Jan.2021, 19:53

Đukanović ostaje na čelu DPS-a

Milo Đukanović ostaje predsednik Demokratske partije socijalista i u narednom periodu, odlučeno je na vanrednom Kongresu DPS-a.
Za Đukanovića je glasalo 585 delegata, dok je jedan bio uzdržan.

Za potpredsednike te partije izabrani su Ivan Vuković, Jevto Eraković, Sanja Damjanović i Abaz Dizdarević.
DPS održava, deveti vanredni Kongres, sa kojeg je Đukanović poručio kako ta stranka ima znanja, hrabrosti i odlučnosti da odbrani Crnu Goru od svih nasrtaja i da je povede putem bržeg razvoja i napretka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đukanović izabran za predsjednika DPS-a: Odlučno protiv nasrtaja na Crnu Goru i putem napretka

Izvor: VOA, 24.Jan.2021

Dugogodišnji predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Djukanović izabran je u nedjelju, na vanrednom Kongresu u Podgorici, za predsjednika te partije koja je na parlamentarnim izborima u avgustu nakon 30 godina prešla u opoziciju. Za Djukanovića, koga je prethodno predložilo predsjedništvo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.