Đukanović nenajavljeno došao na Cetinje, demonstranti sklonili barikade

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 21:48

Đukanović nenajavljeno došao na Cetinje, demonstranti sklonili barikade

Milo Đukanović nenajavljeno je stigao na Cetinje 4. septembra, a demonstranti su tada sklonili barikade kako bi nesmetano mogao da uđe u Prestonicu.

Predsednik Crne Gore

To između ostalog piše u Posebnom izveštaju Uprave policije, u kojem je analizirano postupanje policijskih službenika u cilju obezbjeđenja i uspostavljanju narušenog javnog reda i mira na Cetinju 4. i 5. septembra, uoči ustoličenja Joanikija za mitropolita crnogorsko-primorskog. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Oko 18.30 časova na Cetinje je došao eskort, bez prethodne najave, sa štićenom ličnošću - predsednikom Crne Gore, gospodinom Milom Đukanovićem. Prilikom čega su demonstranti pomerili postavljene barikade kako bi kolona vozila nesmetano prošla prema samom gradskom jezgru. Po ulasku u Cetinje, predsednik je ušao u zgradu rezidencije, a zatim je u pratnji obezbjeđenja - pripadnika Uprave policije, Njegoševom ulicom došao u ugostiteljski objekat 'Gradska kafana' na Trgu kralja Nikole, gde se pridružio ostalim okupijenim građanima koji su se tu nalazili radi iskazivanja nezadovoljstva zbog održavanja ceremonije. Nakon određenog vremena, oko 23.00 časa, isti se povukao u svoju rezidenciju na Cetinju", navodi se u izveštaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.