Đukanović: Vreme je za novu Crnu Goru

Izvor: Mondo, 30.Dec.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Vreme je za novu Crnu Goru

Crnogorski premijer Milo Đukanović priredio je u utorak novogodišnji prijem sa kojeg je poručio da je vreme za novu Crnu Goru koja će biti i slobodarska, ponosna i antifašistička.

Foto: Vlada Crne Gore

On je rekao da je vreme i za Crnu Goru koja će biti svoja, promišljena i odlučna da sledi viziju vlastitog razvoja, preneli su podgorički mediji.

Mediji su, međutim, primetili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da će ovaj prijem ostati upamćen po tome što se na njemu nije pojavio predsednik parlamenta Ranko Krivokapić prvi put za 17 godina.

Krivokapić je i lider Socijaldemokratske partije, manje članice vladajuće koalicije.

Obraćajući se zvanicama u Vili Gorica, Đukanović je ocenio da je godina na izmaku za Crnu Goru bila veoma uspešna, navodeći da sve realizovane reforme imaju veliku vrednost, a posebno napredak u vladavini prava.

On je kazao da je poziv za članstvo u NATO kruna uspeha ne samo državnih organa već svih odgovornih društvenih subjekata, nakon kontinuiranog dugogodišnjeg napora na ostvarivanju standarda i pretpostavka za pripadnost razvijenim evropskim i evroatlantskim integracijama.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.