Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Dec.2014, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Vanredni izbori nisu rešenje

Crnogorski premijer Milo Đukanović ocenio je da vanredni parlamentarni izbori u Crnoj Gori ne bi doprineli rešavanju ekonomskih i drugih problema.

"Ako su izbori rešenje, partija koju ja predstavljam (Demokratska partija socijalista) je uvek spremna za izbore", rekao je Đukanović u Skupštini Crne Gore, u redovnom istupanju pred poslanicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << u okviru takozvanog premijerskog sata.

Odgovarajući na pitanja Đukanović je izrazio očekivanje da će sa Hrvatskom biti nađeno obostrano prihvatljivo rešenje o istraživajima nalazišta nafte na području Prevlake kod Herceg Novog.

Nelegitimne odluke takozvane Podgoricke skupštine poništene u referendumom o obnovi državnosti Crne Gore, koji je održan 21. maja 2006. godine, ocenio je Đukanović. 

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Đukanović u Skupštini odgovarao na pitanja

Izvor: Blic, 26.Dec.2014

Crnogorski premijer Milo Đukanović ocenio je danas da vanredni parlamentarni izbori u Crnoj Gori ne bi doprineli rešavanju ekonomskih i drugih problema, što je ocena predsednika opozicione Socijalističke narodne partije Srđana Milića..."Ako su izbori rešenje, partija koju ja predstavljam (Demokratska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.