Đukanović: U CG sve gospodin do gospodina

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: U CG sve gospodin do gospodina

Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović i u Beranama je ponovio reči sa izbornih konferencija u Podgorici i Nikšiću da je u Crnoj Gori ovih dana na sceni "parada licemjerja i lažnog predstavljanja", javlja RTCG.

"Gospodin kolumnista zemunskog klana se obrati gospodinu koji je klečao u Vašingtonu da se Crnoj Gori ne da pravo na organizaciju referunduma, pa se taj gospodin obrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gospodinu koji je registrovani narkoman, pa se taj gospodin obrati gospodinu koji je, kao svoje vrhunsko ostvarenje, nosio papire tužiocu u Bariju da denuncira svoju državu. Onda se zajedno obrate gospodinu koji sedi kad se intonira crnogorska himna i to je vrhunac njegovog gospodstva. Mnogo je tu gospodstva za moj ukus i za moj želudac, bolje rečeno, ali svakako nije čudno da se tako svi gospodstveno udruže i slože da je DPS antidemokratska i diktatorska partija", objasnio je Đukanović.

Diktature nema u Crnoj Gori, smatra Đukanović, "jer se takva fabrika laži ne bi mogla održati ni u jednoj diktaturi".

On je naglasio da bi "DPS u narednom periodu trebalo da nastavi sa državnim utemeljenjem Crne Gore i zaštitom od napora raznih nacionalističkih centara da se potre, ne samo država, već i crnogorski nacionalni i kulturni i vjerski identitet".

"To se ne radi slučajno, već namerno i sistematično. Ideja je da kada se već nije mogao sprečiti referendum, onda da se sve svede na državnu nezavisnost, a da nam se oduzme pravo na posebnost, kako bi se jednog dana reklo - kad već niste Crnogorci, nemate svoju kulturu i veru, čemu onda dve srpske države jedna pored druge", naveo je Đukanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.