Đukanović: Neće više biti moguće nekažnjeno raditi protiv države

Izvor: Vostok.rs, 12.Feb.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Neće više biti moguće nekažnjeno raditi protiv države

Predsednik vladajuće crnogorske Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je danas da neće više biti moguće nekažnjeno raditi protiv države i uplitati se u vršenje terorističkih aktivnosti, dodavši da je to razlog nervoze u opoziciji.

On je nakon sednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa DPS naglasio da su tenzije uoči izbora u Nikšiću na uobičajenom nivou, kao i da je namera "opozicije i njenih stranih mentora da stvore privid vanrednosti", prenosi RTCG.

Navodi se da je lider DPS kazao da će ta partija na lokalnim izborima u Nikšiću najverovatnije nastupiti samostalno, ali i da je još uvek rano da se razmotri odluka o kandidatu za predsedničke izbore.

Đukanović se osvrnuo i na nedavne napade na Njegoša, rekavši da je taj crnogorski vladar večan, kao i Crna Gora.

TANJUG

Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.