Đukanović: CG ne ulazi u NATO da bi se spremala za rat

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: CG ne ulazi u NATO da bi se spremala za rat

Premijer Crne Gore, Milo Đukanović, rekao je da Crna Gora "ne ide u NATO da bi se spremala za rat", već da bi usvojila evropske vrednosti koje su u njenom interesu.

Đukanović je u intervjuu Radiju Crne Gore rekao da je ulazak zemlje u Severnoatlantski savez strateška prekretnica Crne Gore.

On je govorio i o trenutnoj političkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << situaciji u zemlji i ocenio da predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić "tragikomično" brani svoju političku poziciju i, kako je rekao, privilegije koje iz toga proističu.

Komentarišući najave da će opozicioni Demokratski front nastaviti s uličnim protestima radi formiranja takozvane prelazne vlade, premijer Crne Gore je rekao da ta koalicija deluje sa antidržavnih pozicija. Demokratski front hoće na vlast sa ulice, bez provere na izborima, rekao je Đukanović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.