Đukanović: Argument „narod je na ulicama“ ni na koji način spriječiti državu da usvaja i sprovodi zakone

Izvor: Vostok.rs, 20.Feb.2020, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Argument „narod je na ulicama“ ni na koji način spriječiti državu da usvaja i sprovodi zakone

"Nijesam čuo ni jedan pravni argument protiv Zakona, osim onog koji SPC ponavlja 'narod je na ulicama'. To neće ni na koji način spriječiti državu da obavlja svoj posao, da usvaja i sprovodi zakone koji su u potpunosti usaglašeni i sa Ustavom i sa međunarodnim normama", rekao je predsednik Crne Gore Milo Đukanović.
Mitropolija: Molebani i litije 20. februara – najavehttps://t.co/8zj3sKES7w
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) February 19, 2020 Rekao je da je Zakon "dugo i temeljno pripreman", te da "ne postoji ni jedan objektivan razlog ni za njegovu izmjenu ni za njegovo povlačenje", te da vlast "svakako i dalje ostaje otvorena za dijalog".
 
Podgorica: Sve ukazuje na to da se Srbija ne miri sa činjenicom da je Crna Gora nezavisna državahttps://t.co/iFgnaYmA3Q
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) February 19, 2020 Đukanović je takođe istakao da je protivljenje Zakonu "zapravo posljednja politička bitka koju protivnici crnogorske države vode kako bi je vratili u mračni srednji vijek, suprotno od evropskih vrijednosti i životnog standarda".
Podgorica zabranjuje pripadnicima Vojske da učestvuju na litijamahttps://t.co/8nL6WIkKaq
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) February 19, 2020 "Najveći posao i odgovornost svakako jeste na Vladi i njenim ministrima, ali i svako od nas ima svoj dio posla, bilo da je riječ o partiji, državnim institucijama ili lokalnim upravama", rekao je Đukanović.
 
Podgorica: Zakon o slobodi vjeroispovijesti iskorišćen da se protiv Crne Gore povede krstaški rathttps://t.co/9hWrAXdMtq
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) February 18, 2020
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Đukanović: Ne postoji nijedan objektivan razlog za izmenu zakona

Izvor: RTS, 20.Feb.2020

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović rekao je da država Crna Gora usvajanjem i primenom Zakona o slobodi veroispovesti i pravnom položaju verskih zajednica brani svoj građanski koncept. . Milo Đukanović je rekao da nije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.