Da li je Zvicer mogao da ubija bez političkog šefa?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2022, 14:43

Da li je Zvicer mogao da ubija bez političkog šefa?

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti i član Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije Igor Bečić poručio je predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da se uzdrži od priča o tome kako radi obaveštajna zajednica.

"On to verovatno iz ličnog iskustva iz prošlosti tokom koje je vladao obaveštajnim sektorom u Crnoj Gori, kada je on konstruisao obaveštajne podatke kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je njemu odgovaralo", navodi se u Bečićevom saopštnju.

Ocnenio je da je u delovima bezbedonosnog sektora, tokom Đukanovićeve suverene vlasti u Crnoj Gori, bilo centara moći i visokih funkcionera službe kojima nije bila strana i nepoznata saradnja s mafijom i organizovanim kriminalom, kao i planovi za likvidaciju političkih neistomišljenika.

"I da li je to moglo da funkcioniše bez odobrenja i logistike nekoga iz vrha politike i države? Da li je mogao da postoji i ubija Radoje Zvicer, kavački i škaljarski narko klan, ako nije imao političkog šefa?", upitao je Bečić

On je istakao da za razliku od Đukanovića, Aleksandru Vučiću nisu potrebne izmišljene zavere kako bi pobedio na predstojećim izborima.

"Rezultati njegovog rada su sasvim dovoljni za glatku pobedu. A Milo bi mnogo toga mogao da nauči iz Vučićevog primera, prvenstveno kada je rec o borbi protiv organizovanog kriminala", ocenio je Bečić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.