DPS: Đukanović novi predseednik Crne Gore

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Apr.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DPS: Đukanović novi predseednik Crne Gore

Izborni štab Demokratske partije socijalista saopštio je večeras da je njen kandidat Milo Đukanović pobedio na današnjim predsedničkim izborima.

"Ne postoji mogućnost da rezultati budu dovedeni u pitanje. Milo Đukanović je novi predsednik Crne Gore", rekao je Miloš Nikolić iz izbornog štaba DPS novinarima.

Po rezultatima Centra za monitoring, na osnovu 90 odsto obrađenih glasačkih listića, Đukanović je dobio 53,9 odsto glasova.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milo Đukanović izabran za predsjednika Crne Gore

Izvor: VOA, 15.Apr.2018

Novoizabrani predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, rekao je u pobjedničkom govoru da njegova pobjeda znači podršku građana putu Crne Gore ka Evropskoj uniji.  "Ubijeđen sam da nećemo iznevjeriti očekivanja građana i da ćemo u narednih pet godina napraviti taj završni korak", rekao je...

Nastavak na VOA...

Đukanović proglasio pobedu na izborima: Nepobedivi smo

Izvor: B92, 15.Apr.2018

Kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović proglasio je pobedu na predsedničkim izborima u Crnoj Gori...On je naveo da je izborni rezultat potvrda rešenosti Crne Gore da nastavi putem evropskog kvaliteta života i članstva u EU...On je u pobedničkom govoru saopštio da neće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.