Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Nov.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DF se neće odazvati Krivokapićevom pozivu na dijalog

Lideri Demokratskog fronta (DF) neće se odazvati pozivu predsednika parlamenta Ranka Krivokapića na sastanak svih parlamentarnih stranaka zakazan za 1. decembar.

Oni, kako prenosi Pobjeda, "ne vjeruju ni u kakve lex specialise", jer i oni omogućavaju premijeru Milu Đukanoviću da još jednom organizuje izbore koji bi mu pružili priliku da nastavi da vlada.

Predstavnici DF-a su poručili da do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << smjene ove vlasti može doći samo preko strpljivih i masovnih protesta.

Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije, ocijenio je da se već više od decenije kradu izbori. Zbog toga Crna Gora nema legitimnu vlast, ali ni Skupštinu.

"Kada takva vlast ne postoji, onda ona nema ni odgovornost da donosi odluke koje su u interesu većine naroda. Ni SDP neće da izađe iz Vlade Crne Gore i koalicije sa DPS-om, jer i oni znaju da ni njihova tri mandata nisu zarađena na poštenim izborima", navodi Mandić.

Lideri DF-a su najavili protestni skup u Nikšiću za 28. novembar.

Krivokapić je pozvao juče predsjednike parlamentarnih političkih partija na demokratski dijalog na najvišem političkom nivou, koji bi, kako je naveo, doveo do opšteprihvatljivih rješenja u funkciji izgradnje osnovnog poverenja i ostvarivanja nespornosti rezultata narednih parlamentarnih izbora.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Demokratski front odbio Krivokapića

Izvor: Vostok.rs, 25.Nov.2015, 09:09

25.11.2015. -..Lideri Demokratskog fronta (DF) neće se odazvati pozivu predsednika parlamenta Ranka Krivokapića na sastanak svih parlamentarnih stranaka zakazan za 1. decembar...Oni, kako prenosi „Pobjeda“, „ne veruju ni u kakve leks specijalise“, jer i oni dopuštaju premijeru Milu Đukanoviću...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.