DA LI JE OVO DOKAZ DA JE MILO KORUMPIRAN?! Džepovi građana prazni, a Đukanović samo za satove dao više od MILION EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 17:30

DA LI JE OVO DOKAZ DA JE MILO KORUMPIRAN?! Džepovi građana prazni, a Đukanović samo za satove dao više od MILION EVRA

Agencija za sprečavanje korupcije istražuje otkud predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću skupoceni satovi koji, prema nekim procenama, vrede i više od milion evra!

Kako prenose crnogorski mediji, iz te institucije najavljuju još jedan postupak vezan za porodicu Đukanović, a ovog puta će pod lupom biti prva dama Crne Gore Lidija Đukanović i njena njena toaleta, koja navodno premašuje pet hiljada evra.

Za sada je dokazano da Milo Đukanović poseduje tri vroglavo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skupa sata, koja zajedno vrede 1.376.364 evra. Prvi među njima je Patek Philippe Sky Moon Tourbillon vredan 1.150.659 eura. Kućište ovog sata od 18-karatnog zlata, prečnika 42,8 mm i visine 16,25 mm, ima zlatni brojčanik, kao i anti-reflektujuće staklo od safira sa prednje i zadnje strane.

Poseduje i Breguet Tourbillon Perpetual Calendar čija cena iznosi 158.371 evra. Kućište sata čini 18-karatno ružičasto zlato, a brojčanik mu je izrađen od 18-karatnog zlata.

Poslednji iz kolekcije, za koji se tvrdi da je u vlasništvu Đukanovića, je Ulysse Nardin Classic Skeleton Tourbillon 18k koji košta 67.334 evra.

Đukanovićeva odela nikada nisu analizirana i nisu iznošeni podaci koliko koštaju, ali zato se prva dama često u medijima mogla videti upravo zbog skupog odevanja. Prošle godine supruga Đukanovića je na Pariskom mirovnom forumu odabrala skupu odeću – odlučila se haljinu brenda „Valentino“, koja košta 3.500 evra.

Prva dama Crne Gore je i nedavno na sebi imala haljinu marke Emilija Viksted, koja je na pojedinim sajtovima dostizala cenu od oko 3.000 evra. Ona se u društvu supruga pojavila na kraljevskoj gala večeri u Madridu koju je organizovao princ Filip Šesti. Lidija Đukanović je poznata i kao ljubiteljka skupih torbi, pa se i ovog puta, kao i ranije odlučila za marku „dior“. Slična torba u crnoj boji košta, kako je objavljeno, 4.100 evra.

Predsednikova supruga Lidija Đukanović često je fotografisana u odevnim kombinacijama koje premašuju njenu i platu njenog supruga, koje su zvanično prijavljene. Poslednji put, Lidija Đukanović je slikana na protestu „Ima nas“ ispred Skupštine, gde je, prema pisanju medija, njen stajling, odnosno prsluk i džemper, koštao navodno 4.300 eura.

Lidija Milova Đukanović u DIOR prsluku od 4300€ ❤️

Ovako se brani država od Srba i drugih nepoželjnih elemenata! 😀 pic.twitter.com/5OCEYbsYdc

— Vladislav Dajković (@Dajkovic) November 28, 2022

ASK je do sada u svakom postupku koji je pokrenula, a koji se ticao porodice Đukanović, utvrdila da kršenja zakona nije bilo.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.