Izvor: Sportal.rs, 14.Apr.2024, 11:12

Bio je ljubimac Delija i kost u grlu Mila Đukanovića: Danas se svi okreću za njim, ali ga mnogi ne prepoznaju /FOTO/

Dragan Bogavac, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i čovek koji se proslavio golovima u dresu ovog kluba, sada izgleda potpuno drugačije u odnosu na dane kada je nosio-crvenu opremu.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

OD HEROJA DELIJA DO ISKRENOG VERNIKA: Čovek koji je srušio Partizan u 120. večitom derbiju danas uopšte ne liči na sebe! (FOTO+VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2024

Potpuno je promenio izgled, ali i način gledanja na svet Dragan Bogavac, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i heroj 120. večitog derbija odigranog u martu 2003. godine, kada je postigao jedan od golova u pobedi nad Partizanom, danas se nalazi daleko od fudbalskih terena, ali i daleko od svoje nekadašnje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.