Andrija Mandić za „Novosti“: Milo kriv za PREBIJANjE DECE!

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2020, 18:11

Andrija Mandić za „Novosti“: Milo kriv za PREBIJANjE DECE!

Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije o protestima u Crnoj Gori i reakciji crnogorske policije Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije o protestima u Crnoj Gori i reakciji crnogorske policije.Zamolio bih crnogorski režim da moju porodicu i porodicu moga brata od tetke Aca Trebješanina ostave na miru. Režim je pretukao a protestima u Nikšiću maloletnu Laru i Luku, moga sinovca, koje su pretukli na protestima u Nikšiću. A mi ka porodica za ovo prebijanje tužimo direktno porodicu Mila Đukanovića, poručio je Mandić.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mandić zamolio Vučića: Srpski narod da pruži zajednički odgovor, teški trenuci u Crnoj Gori

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2020

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić rekao je danas, u telefonskom razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je potrebno da srpski narod pruži "zajednički odgovor" na situaciju u kojoj se našao srpski narod i Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori...Mandić je, nakon završetka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.