Abazović je igrao u Vladu a Đukanović u život VIDEO

Izvor: B92, 22.Avg.2022, 23:05

"Abazović je igrao u Vladu a Đukanović u život" VIDEO

Odluka Vlade sada već tehničkog premijera Dritana Abazovića da potpiše temeljni sporazum nije iznenadila poznavaoce političkih prilika u Crnoj Gori.

"Abazović je verovatno imao određene garancije. Međutim taj zapad nije jedno. A drugo u toj celoj igri Abazović je igrao u Vladu a Milo Đukanović je igrao u život", rekao je istoričar Čedomir Antić za TV Prva.

"Ja mislim da stranci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovog puta pre e svega zapadni saveznici ovog puta nisu imali ništa protiv da se potpiše temeljni sprazum s jedne strane. S druge strane verujem da je Abazović hteo da tu isforsiranu temu skine sa dnevnog reda jer ona nije realna tema za crnogorsko društvo. Tema je upravo ono što je hteo da otvori a to je borba protiv organizovanog kriminala", rekao je politički konsultant Vladimir Dobrosavljević za TV Prva.

Opširnije u videu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.