Rusi prodaju delove meteorita na internetu!

Izvor: Press, 15.Feb.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi prodaju delove meteorita na internetu!

Dok je Rusiju danas iznenadila meteorska kiša, u kojoj za sada ima oko 725 povređenih, pojedini meštani su se dosetili da iskoriste ovaj događaj kako bi zaradili koju desetinu hiljada rubalja. 
Naime, na pojedinim ruskim forumima pojavili su se odmah nakon eksplozije meteorita oglasi za prodaju ostataka istog, a cene se kreću od 1.000 do 2.500 evra. 
"Prodajem delove meteorita jeftino, fotografije šaljem kasnije", piše na jednom od ruskih foruma. 

Neki su na sajtovima ostavljali i detaljnije podatke o meteoritu, pa smo na ruskom forumu E1.ru, pronašli oglas u kome piše da prodaje meteorit za 2.500 evra. 
" Prodajem meteorit prečnika 30 milimetara. Meteorit je stigao danas i težak je otprilike oko 12 kilograma", piše u jednom oglasu. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KORISTE EUFORIJU I STRAH DA BI ZARADILI: Rusi prodaju delove meteora na internetu! (FOTO)

Izvor: S media, 15.Feb.2013

Delovi meteorita, koji je pogodio Čeljabinsku oblast na Uralu, već se mogu naći na prodaji na nekoliko ruskih foruma a cene meteorita variraju...Dok je Rusiju danas iznenadila meteorska kiša, u kojoj za sada ima oko 725 povređenih, pojedini meštani su se dosetili da iskoriste ovaj događaj kako...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.