Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan četrnaesti turnir rukometnih nada “Meteor 2019”

LESKOVAC

RK „Meteor“ iz Leskovaca, u godini u kojoj obeležava 20 godina postojanja i rada sa decom pionirskog uzrasta, organizovao je trodnevni 14. turnir  rukometnih nada „Meteor 2019“.

Na turniru je učestvovalo 14 timova iz Srbije, Severne Makedonije, Grčke i Bosne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i Hercegovine.

U tri uzrasne kategorije (generacije rođene 04/05, 06/07 i mlađi) u SRC „Dubočica“ u Leskovcu svoje znanje u rukometu pokazalo je oko 500 učesnika raspodeljenih u 40 ekipa.

Turnir je otvorio Andija Antasković, pomoćnik gradonačelnika Leskovca, i jedan od trenutno najboljih igrača rukometne Superlige Srbije. On je rekao da je za njega ovaj turnir od velikog značaja, s obzirom da je i sam ponikao iz RK „Meteor“.

„Ja sam bio prva generacija u tom klubu. Tu sam naučio kako se trči, skače, kako se bori za svoj klub. Svim učesnicima savetujem da upamte samo jedno, a to je da se šampion ne postaje na utakmici, već na treningu, kada niko ne fleda vaš rad i trud, a vi dajete sve.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.