Naučnici analiziraju MALI PLAVIi predmet s neba koji je usmrtio muškarca u Indiji

Izvor: Blic, 09.Feb.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučnici analiziraju MALI PLAVIi predmet s neba koji je usmrtio muškarca u Indiji

Naučnici proučavaju mali plavi predmet koji je u vidu meteorita pao s neba i usmrtio jednog muškarca na jugu Indije u državi Tamil Nadu tokom vikenda.

Predmet je pao ispred zgrade jednog fakulteta na aparat za vodu. Vozač autobusa koji se zatekao u blizini smrtno je stradao od komadića koji su se raspršili i razbili okolne prozore.

Naučnici iz Indijskog instituta za astrofiziku analiziraju tamno plavi predmet veličine pesnice koji je napravio krater od dva metra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispred tehničkog fakulteta u Veloru.

Oni nisu saopštili da li je u pitanju meteorit ili deo neke letelice ili satelita. Rekli su i da su meteoriti retki, odnosno da se retko dešava da meteor ne sagori u atmosferi, ali da se ipak dešava.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.