Džinovski meteor osvetleo sever Rusije

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2014, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džinovski meteor osvetleo sever Rusije

Stanovnici ruskog poluostrva Kola, koje se nalazi na krajnjem severu na obali Barencovog mora, bili su svedoci neobičnog događaja na nebu, kada je svetleći objekat sličan meteoru preleteo preko horizonta u subotu uveče.

Džinovski meteor osvetleo noćno nebo

 

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, a koji je snimljen kamerom na automobilu, vidi se kako svetleći objekat sličan meteoru preseca nebo i uz eksploziju nestaje sa vidika. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svedoci kažu da se uprkos blesku nije čuo zvuk eksplozije.

 

 

Vlasti se još nisu oglasile povodom neobične eksplozije na nebu, a osim događaj ispituje se i kakva je priroda svetlećeg nebeskog tela.

 
Pogledaj vesti o: Meteor

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.