U nesreći poginuli majka i sin

Izvor: B92, 30.Nov.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nesreći poginuli majka i sin

Merdare -- U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila nadomak administrativnog prelaza Merdare poginuli su M. J. (20) i njegova majka D. J. (53) iz Gračanice.

Druga dva člana porodice su teško povređena.

U toj nesreći kod sela Rudare u opštini Kuršumlija povređeni su i otac M. J. (53) i sin D. J. (26), koji su prebačeni u Kliničko-bolnički centar u Nišu.

Istražni sudija prokupačkog Suda Ivan Rakić rekao je agenciji Beta da se nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desila kada su se direktno sudarili putničko vozilo u kome je bila ta porodica i kombi kojim je upravljao M. I. (53) iz Užica.

Uzrok nesreće se istražuje, a prema prvim nalazima pretpostavlja se da je vozilom upravljao nastradali M. J., dok je njegov brat bio na mestu suvozača.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastradala porodica iz Gračanice

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2011

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Kuršumlije život su izgubili Miloš Jocić (20) iz Gračanice i njegova majka Divna (53), dok su teško povređeni otac Milorad (53) i brat Dalibor (26), piše beogradski dnevnik "Kurir"...Nesreća se dogodila na magistralnom putu Niš-Priština,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Stradali majka i sin

Izvor: Mondo, 30.Nov.2011

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila nadomak administrativnog prelaza Merdare poginuli su M. J. (20) i njegova majka D. J. (53) iz Gračanice, a druga dva člana porodice su teško povređena.

Nastavak na Mondo...

Poginuli majka i sin iz Gračanice

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2011

M.J. (20) i njegova majka D.J. (53) iz Gračanice poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila  nadomak administrativnog prelaza Merdare.

Nastavak na Radio 021...

Poginuli majka i sin

Izvor: Blic, 01.Dec.2011, 03:05

KURŠUMLIJA - Miloš Jocić (20) iz Gračanice i njegova majka Divna (53) poginuli su juče ujutro u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Rudare na delu puta Kuršumlija - Merdare. ..U nesreći su teško povređeni drugi sin Dalibor (26) i otac Milorad (53) i nalaze se u niškom Kliničko-bolničkom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.