Nastradala porodica iz Gračanice

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2011, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradala porodica iz Gračanice

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Kuršumlije život su izgubili Miloš Jocić (20) iz Gračanice i njegova majka Divna (53), dok su teško povređeni otac Milorad (53) i brat Dalibor (26), piše beogradski dnevnik "Kurir".

Nesreća se dogodila na magistralnom putu Niš-Priština, kad su se direktno sudarili putnički automobil FIAT prištinskih registarskih tablica u kome je bila porodica Jocić i putničku kombi kojim je upravljao Milan I. (53) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Užica, koji je lakše povređen.

Na mestu nesreće nema tragova kočenja a prisutni pretpostavljaju da je jedno vozilo delimično prešlo na drugu stranu kolovoza a da je drugo, pokušavajući da izbegne sudar, takođe prešlo na suprotnu stranu, pa su se sudarili na sredini puta.

- Iz do sada neutvrđenih razloga došlo je do sudara dva vozila na sredini puta.. Miloš Jocić je izgubio život na licu mesta, dok je Divna podlegla povredama u niškoj bolnici. Milorad i Dalibor su sa teškim povredama takođe prebačeni u niški KBC a Dalibor je u komatoznom stanju, rekao je istražni sudija Ivan Rakić.

On još navodi da je u toku obdukcija i da nadležni pokušavaju da stupe u kontakt sa nekim od rodbine poginulih na Kosovu i Metohiji kako bi im predali tela.

Na mestu nesreće okupljeni prevoznici su još prepričavali stravičan udes. Očevici kažu da su jedva izvukli tela iz smrskanog autobobila.

- Kad sam ja naišao neki vozači su već pružali pomoć nastradalima. Mladić je još uvek davao znake života ali je ubrzo preminuo. Žena je imala teške povrede glave a još dvojica muškaraca su bili teško povređeni. Prednji deo vozila je potpuno uništen tako da nismo mogli da utvrdimo ni ko je upravljao vozilom, kaže Dževad Avdović, prevoznik iz Novog Pazara i dodaje da je tada slučajno naišlo vozilo Žandarmedije, koje je sve povređene odvezlo u bolnicu.

Uviđaj je trajao nekoliko sati a za to vreme je saobraćaj bio u prekidu i stvorila se kilometarska kolona vozila.

Prema nezvaničnim informacijama bračni par Jocić je radio u Domu zdravlja u Gračanici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.