U bunkeru kampera oko 25 kilograma marihuane, dve puške, samostrel, municija...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bunkeru kampera oko 25 kilograma marihuane, dve puške, samostrel, municija...

Carinici su danas, u saradnji sa policijom, na kontrolnom punktu Merdare zaplenili oko 25 kilograma marihuane, dve puške, pištolj, 370 metaka za automatsku pušku, tri okvira pištoljske municije, samostrel, deset kilograma rezanog duvana i 285 paklica cigareta.

Kako je saopštila Uprava carina, to je pokušao da prokrijumčari 59-godišnji nemački državljanin, koji je na punkt Merdare došao sa Kosova „reno kamperom“ sa prikolicom, nemačkih registarskih oznaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prilikom detaljne kontrole na vozilu je otkriven specijalno konstruisani bunker ispod kreveta za spavanje i u njemu su pronađeni droga, oružje, municija i duvan.

Nemačkog državljanina, marihuanu, oružje, municiju, duvan i cigarete preuzeće policija i tužilaštvo, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krijumčario 25 kg marihuane, puške i samostrel - uhvaćen na Merdaru

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019

Na kontrolnom punktu Merdare danas je zaplenjeno oko 25 kilograma marihuane, 2 puške, pištolj, 370 metaka za automatsku pušku, 3 okvira pištoljske municije, samostrel, 10 kilograma rezanog duvana i 285 paklica cigareta, navode iz Uprave carina...Marihuanu, oružje, municiju, duvan i cigarete pokušao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.