Trojica policajaca se preko Merdara vratila na KiM VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 14:52

Trojica policajaca se preko Merdara vratila na KiM VIDEO

Trojica kosovskih policajaca protiv kojih je pretpretresno veće Višeg suda u Kraljevu potvrdilo optužnicu i ukinulo pritvor prešli su prelaz Merdare.

Policajci Rifat Zeka, Bećir Sefi i Mustafa Šemi uhapšeni su 14. juna na teritoriji centralne Srbije, a oni su se danas pojavili pred sudom u Kraljevu.

Viši sud u Kraljevu danas je saopštio da nakon što je sproveden prethodni postupak i podignuta optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv osumnjičenih lica B. S, R.Z. i Š. M. zbog po jednog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348. st. 4. u vezi st. 2 u vezi st. 1 Krivičnog zakonika, vanpretresno veće Višeg suda u Kraljevu je potvrdilo optužnicu protiv navedenih okrivljenih i donelo rešenje kojim je okrivljenima ukinut pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.