SLS : Predsednika SLS Slobodana Petrovića srpska policija zadržala 4,5 sati na Merdaru

Izvor: JUGpress.com, 08.Dec.2018, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS : Predsednika SLS Slobodana Petrovića srpska policija zadržala 4,5 sati na Merdaru

GRAČANICA

Narodni poslanik Skupštine Kosova i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović zadržan je danas četiri i po sata na prelazu Merdare od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, saopštila je večeras ta stranka.

“Petroviću je službenik MUP-a nakon provere dokumenata rekao da mora da sačeka pripadnike Bezbednosno informativne agencije iz Prokuplja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Nakon skoro dva sata čekanja i dolaska pripadnika BIA-e rečeno mu je da treba da sačeka dok ne dobiju odgovor iz Beograda zašto su ga zadržali.

Nakon još dva sata čekanja Petroviću je rečeno da može da nastavi put bez ikakvog obrazloženja zašto je zadržan na prelazu Merdare.

Samostalna liberalna stranka zahteva odgovor od MUP-a Srbije i Bezbedosno informativne agencije zašto je poslanik i predsednik SLS -a Slobodan Petrovic zadržan u policijskim prostorijama, na prelazu Merdare, skoro pet sati.

Inače Slobodan Petrović je danas planirao put ka Beogradu povodom porodicne krsne slave! navodi se u saopštenju te stranke .

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrović: Na Merdaru me zadržali i ispitivali satima

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 10:18

Poslanik u Skupštini Kosova i predsednik SLS-a Slobodan Petrović kazao je za RTV Kim da su ga u subotu na prelazu Merdare zadržali više od četiri sata...On je kazao da su ga zadržali najpre pripadnici MUP-a Srbije a potom i pripadnici BIA i da su ga ispitivali iz nepoznatih razloga...Petrović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.