Izvor: Radio 021, 17.Okt.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko granice pokušao da prenese kalašnjikov, samostrel i 25 kilograma marihuane

Carinici su u četvrtak, 17. oktobra 2019. godine, u saradnji sa policijom, na kontrolnom punktu Merdare zaplenili oko 25 kilograma marihuane, dve puške, pištolj, 370 metaka za automatsku pušku, tri okvira pištoljske municije, samostrel, 10 kilograma rezanog duvana i 285 paklica cigareta.

Marihuanu, oružje, municiju, duvan i cigarete pokušao je da prokrijumčari 59-godišnji nemački državljanin, koji je na punkt Merdare došao iz pravca AP KiM >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << reno kamperom nemačkih registarskih oznaka sa prikolicom.

Putovao je sam sa svojim psom i prilikom susreta sa carinicima rekao je da nema ništa da prijavi, osim ličnog prtljaga, da je boravio u Albaniji i da se vraća u Nemačku.

Prilikom detaljne kontrole koja je ipak usledila i još je u toku, na vozilu je otkriven specijalno konstruisani bunker ispod kreveta za spavanje, iz koga su najpre izvađena tri velika plastična džaka napunjena sa 25 manjih kesa marihuane, potom i jedan kalašnjikov, jedna malokalibarska puška, pištolj sa tri okvira municije, akten tašna sa 370 metaka za automatsku pušku, samostrel, 10 kilograma rezanog duvana i 285 paklica cigareta.

Nemačkog državljanina, marihuanu, oružje, municiju, duvan i cigarete preuzeće policija i tužilaštvo.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U bunkeru kampera oko 25 kilograma marihuane, dve puške, samostrel, municija...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2019

Carinici su danas, u saradnji sa policijom, na kontrolnom punktu Merdare zaplenili oko 25 kilograma marihuane, dve puške, pištolj, 370 metaka za automatsku pušku, tri okvira pištoljske municije, samostrel, deset kilograma rezanog duvana i 285 paklica cigareta...Kako je saopštila Uprava carina, to...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zaplenjeno 25 kg marihuane i više vrsta oružja

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 00:10

Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili oko 25 kilograma marihuane i različite vrste oružja...Zaplenjene su dve puške, pištolj, 370 metaka za automatsku pušku, tri okvira pištoljske municije, samostrel, 10 kilograma rezanog duvana i 285 paklica cigareta...Marihuanu, oružje, municiju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.