Na prelazu Merdare uhapšen Srbin iz Čaglavice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prelazu Merdare uhapšen Srbin iz Čaglavice

Na administrativnom prelazu Merdare danas je uhapšen Srbin N. A. iz Čaglavice na osnovu naloga koji su izdale nadležne pravosudne vlasti Kosova.

"Danas u 6,10 sati na prelazu Merdare privedena je osoba srpske nacionalnosti, na osnovu naloga koji su izdale nadležne pravosudne vlasti", saopštila je Kosovska policija.

U saopštenju se napominje da je osumnjičeni saslušan uz prisustvo advokata i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovlašćenog prevodioca i da će sve dalje radnje biti preduzete u koordinaciji s nadležnim tužilaštvom.

RTV Kim iz Čaglavice saznaje da N. A. sa svojom porodicom već neko vreme živi u Nišu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.