Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jun.2023, 11:22

NA PRELAZIMA MERDARE I JARINJE ONEMOGUĆEN PRELAZAK KAMIONA SA SRPSKOM ROBOM Automobilima prolaz dozvoljen, kontrola saobraćaja pojačana

Na administrativnom prelazu Jarinje na ulasku na Kosovo stoji 50 kamiona sa robom iz Srbije, nakon što je kosovska vlada juče zabranila je ulazak kamionima sa tablicama Srbije na Kosovo i ulazak srpske robe. Reporter Kosovo onlajna sa Jarinja javlja da se putnički saobraćaj odvija normalno, uz pojačanu kontrolu vozila i putnika. Od juče od […] The post NA PRELAZIMA MERDARE I JARINJE ONEMOGUĆEN PRELAZAK KAMIONA SA SRPSKOM ROBOM Automobilima prolaz dozvoljen, kontrola saobraćaja pojačana appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnička vozila sa srpskim tablicama mogu na Kosovo

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2023

Na administrativnim prelazima Končulj i Debce kod Preševa, ulazak na Kosovo je dozvoljen putničkim vozilima, dok je teretni saobraćaj obustavljen.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zarobljeni kamioni na granici Kosova i Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jun.2023

Dok i dalje traju međusobne optužbe Prištine i Beograda oko lokacije privođenja tri pripadnika granične policije Kosova, pojačana je granična kontrola pravi gužve na prelazima Merdare i Jarinje.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.