Merdare: Zaplenjeno 11 kilograma marihuane

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Okt.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merdare: Zaplenjeno 11 kilograma marihuane

Zajedničkom akcijom carine i policije 1. oktobra 2016. godine, na punktu Merdare, sprečen je pokušaj krijumčarenja oko 11 kilograma marihuane.

Droga je otkrivena u automobilu ''VW Passat'' beogradskih registarskih oznaka, koji je dolazio iz pravca APKiM i kojim je upravljao srpski državljanin.

On je carinicima rekao da nema ništa da prijavi, ali je na inicijativu Policijske uprave Beograd izvršena >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << detaljna kontrola tog automobila.

Ubrzo je utvrđeno da su sumnje bile opravdane, jer su u rezervoaru automobila otkriveni paketići umotani u najlon i oblepljeni selotejp trakom, što je karakteristično za krijumčarenje narkotika.

Pošto je droga otkrivena, putnik je zadržan do dolaska službenika Četvrtog Odeljenja Uprave kriminalističke policije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.