Izvor: Danas, 05.Avg.2023, 01:05

KP: Na Merdaru uhapšen bivši načelnik „milicije“ u Istoku, osumnjičen za ratni zločin

Na prelazu Merdare danas je oko 18:00 časova, uhapšena osoba koja se tereti za ratni zločin počinjen na Kosovu, saopštila je Kosovska policija navodeći da je reč o nekadašnjem načelniku „milicije“ u Istoku, prenosi KoSSev.  
Pogledaj vesti o: Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kancelarija: Na Merdaru uhapšen Momir Pantić, nastavak zastrašivanja iz Prištine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2023

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da su pripadnici tzv. kosovske policije na prelazu Merdare uhapsili interno raseljenog Srbina Momira Pantića ističući da, po oprobanom mehanizmu zastrašivanja, Priština hapsi Srbe pod izgovorom za navodni ratni zločin i unapred im...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Na Merdaru uhapšen bivši načelnik milicije u Istoku, osumnjičen za ratni zločin

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Avg.2023

Na prelazu Merdare u subotu uveče je uhapšena osoba koja se tereti za ratni zločin počinjen na Kosovu, saopštila je Kosovska policija, navodeći da je reč o nekadašnjem načelniku „milicije“ u Istoku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.